esküvők:

 

Budapesttől alig 25 kilométerre, a természetben, de mégsem távol a várostól, várja a házasodni vágyókat helyszínünk. Különösen tavasztól őszig nyújt különlegesen szép és romantikus látványt az Etyeki szőlő dombokon kialakított fedett teraszunk, amelyhez a szertartást a területen található diófa árnyékában, vagy a különlegesen romantikus Boti kápolnában lehet megtartani. Ültetéstől függően a terasz 60-120 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas.

A Sonkamester Birtok az ország legfiatalabb borvidékén, az etyeki dombok között helyezkedik el, festői, végtelen nyugalmat árasztó környezetben.

.

Céges rendezvények:

 

Helyszínünk alkalmas bármilyen céges jellegű rendezvény lebonyolítására. Lehet ez konferencia, bemutató jellegű rendezvény, csapatépítő, esetleg buli vagy csak egy ebéd, vacsora a kollégáknak – különböző méretű helyszíneinkkel várjuk érdeklődéseiket.

Együttműködésben professzionális állandó beszállítóinkkal bármilyen igényt ki tudunk szolgálni annak érdekében, hogy rendezvényük tökéletesen elérje célját.

Unikális helyszín, különleges csapatépítő programokkal! Etyeken , éttermünkben szívesen adunk helyet partnereink saját, kreatív koncepciójuk alapján szervezett csapatépítő eseményének vagy ajánljuk saját Kolbásztöltő és Pálinka-házasító, Malac sütő és borkóstoló, valamint gasztro programjainkat, melyek nagyszerű élményt, jó szórakozást és a valós összekovácsolódás élményét nyújtják.

Magánjellegű rendezvények:

 

Nagy a család és különleges helyszínre vágynak? Nálunk 20-120 főig akárhányan érkezhetnek. Éttermünkben, a teraszon vagy pincénkben különböző méretű társaságok számára tudunk privát termet biztosítani az év minden időszakában.

Tematikus események:

 

Télen vágunk disznót, tavasszal nyitunk a természetre, piknikelünk, nyáron pihenünk és készülünk az őszi szüretre. Majd eljön a szőlő évszaka, betakarítunk, taposunk, palackozunk – nálunk mindennek eljön az ideje. Évszaknak megfelelő tematikus rendezvény ötletekkel várjuk a bennünket választó cégeket és baráti társaságokat.