Kedves Vendégünk! Az itallapunk jelenleg csak próba, nem üzemel, az itt írt árak és fajták eltérnek attól, mely helyszínünkön kapható. Rendelni a weboldalon keresztül nem lehet!

Velence zöld veltelini 2018

2.890,- Ft

A borban a zöldfűszeres, ásványos és csonthéjas illat dominál. A Zöld Veltelinit jelentős terméskorlátozó technikával termeljük a szőlőterületen, ám a mennyiséget kárpótolja a kiemelkedő minőség. A magas ásványianyag-tartalom mellett egy intenzív, izgalmas ízvilág jellemzi.

 

Megrendelem

Velence rozé cuvée 2018

2.890,- Ft

A bort hosszú korty, friss és könnyed savak, eper, málna és virágoskert illat jellemzi. A Velence Cuvée egy zamatos, testes és értékes bor, melyben a déli részről származó Chardonnay és a Nadap községi Rajnai Rizling harmonikus ötvözetet képez. A 2017-es VinAgora Nemzetközi Borversenyen a Rosé Cuvée is kiválóan szerepelt: ezüstéremmel díjazták.

Megrendelem

Etyeki Kúria Red 2017

2.790,- Ft

Hűvösebb, kötött soproni talajról szüretelt merlot (60%) és kékfrankos (30%), más fajtákkal (pinot noir, zweigelt) fűszerezve. Klasszikus vörösborkészítés csömöszöléssel, körfejtéssel. A házasítás tartályban érett részét, könnyedebb hordós tételek egészítik ki. A merlot hangsúly miatt, a Red 17-ben kerekebb és tartalmasabb a megszokottnál.

Megrendelem

Etyeki Kúria White 2019

2.790,- Ft

Királyleányka és pinot gris, fele-fele arányban, fehér virágokkal, citrommal és fehérhúsú barackkal. A kedves korty végén trópusi gyümölcsök és egy kis fehér bors is beköszönnek. A lecsengés hosszú, finoman játszik a hat gramm cukor a hat gramm savval.

Megrendelem